Seizoen 2023-2024: Wij zijn er klaar voor

Buiten is het 30 graden, in het Kulturhus worden de spellen geschud voor de openingsdrive van het nieuwe bridgeseizoen. De dupliceermachine met Laptop en koffers met 24 spellen zijn uit de kelder van het Kulturhus naar boven gehaald. Een aantal dagen geleden zijn de bridgemates schoongemaakt en waar nodig van nieuwe batterijen voorzien. Ook de biedboxen werden gereinigd en werd de inhoud weer compleet gemaakt.
Kortom: "We zijn er klaar voor!"

We  beginnen 12 september zoals gebruikelijk met een inspeelmiddag, zodat onze bridgekennis, die in de lange, hete zomer mogelijk wat weggezakt is, weer opgefrist kan worden.
Het weer op de eerste bridgemiddag van het nieuwe seizoen zal, hoewel uitzonderlijk, met een verwachte middagtemperatuur van zo'n 25 graden een stuk dragelijker worden.
Heb je de brief van 23 augustus in de e-mail van onze secretaris gemist, met een klik op ledenbrief augustus 2023 staat hij weer op je scherm.

We gaan ervan uit dat jullie er weer zin in hebben. Het bestuur en de technische commmissie kijken uit naar jullie komst.